Tjejkväll =) <3

Hejsan =)

Ikväll, eller ja. Om en kvart så ska Nicole (som också sköter bloggen) sofie, Ulrica och Amanda komma hem till mig så ska vi laga taco och kolla på film och äta godis och ha roligt. Jag kommer nog fota lite men jag vet inte. Jag kanske lägger ut någon bild imorgon i så fall =) Kolla vad jag hittade innan. slutet är roligast =)


http://www.corren.se/24corren/#category=5017166&date=latest&clip=5832067&startTime=0m0s

Lalandia

HEJ
I måndags så åkte jag och min familj till Lalandia, vi kom hem idag. Vi har haft jättekul, den mesta tiden badade vi. Det fanns typ en sak som heter vilda forsen. Det är en vattenrutchkana (stavning) som är jättestor. Man behövde inte stå i kö. Det var bara att åka. Men man åkte typ på alla så nu har jag typ 10 eller fler blåmärken på benen haha =) Också har jag sjukt ont i mina ben så jag kan knappast gå =( Jaja, det går väl över om någon dag. Jag har också spelat massa sånna spel som finns, typ sånna när man ska fånga gosedjur med en sån gripklo och så men jag slösade jättemycket pengar på det =( Jaja, nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag ner och kolla på en film som går på tv. =)

 Här är en karta över stället vi var på =)

Sen är här en bild på hur husen vi bodde i såg ut =)

 Fast vi bodde i röda. Det luktade jätteäckligt i huset, jag tror att dem som hade huset innan oss hade rökt där inne fast det var rökförbud


RSS 2.0