Ellen bloggar =)

Hejsan =)
Vi bloggar inte så jätteofta för att vi har andra bloggar och så brukar vi glömma denna bloggen, hehe. Men jag ska ialla fall försöka skriva oftare som jag nog har skrivit ganska många gånger nu.

Jag började träna hemma igår på en sån maskin som finns på träningscenter och sånt. Fast vi har bara en men det går ju också bra =) Jag måste bli mer vältränad för att jag har börjat bli lat och inte så smal som jag vill vara. Jag känner mig tjock =(

Pussar & kramar från Ellen =) Det gick inte att länka så det får bli såhät istället =)   http://minininni.blogg.se/



Här får ni en lite gullig apa som jag hittade =)




Snabbt inlägg

Hejsan
Hur mår ni idag???
Nikki har sovit över hos mig inatt och nu ska vi nog gå och äta frukost för vi börjar bli hungriga.
Vi lyssnar på Ulrik som vanligt. Det brukar bli det när jag får välja, hehehe.
The box är hans bästa låt. Lyssna på den på spotify =)
Jaja, nu måste jag sluta =)

Puss och kram Ellen

hihihih

hejsan .
Idag ska jag till väla sen vid fyra till min famror och äta där sen ska jag kanske ttillll elllllllen :D
hihih , alltså hon på bloggen .^^
Hoppas det går . Jaja , har haft så enormt tråkigt så jag har fakriskt redigerat lite bilder.
Ni får bara dom jag blev nöjdast men allstå får ni bara två .
Vill ni se alla fya ?
klicka då här !:)'

Hihihihihih !^^^

puss///////nicollllllllllllllllllle

till England

Hejsan, förlåt för riktigt dålig uppdatering :/ Men det har varit så mycket  i skolan nu o början. Idag så har jag och Nicole varit på malmöfestivalen. vi åkte dit direkt efter skolan. Tur att vi inte hade så många läxor för det hade blivit tungt att bära på. Jag handlade några armband och ett halsband som jag ska använda på min kusins dop nu på söndag. Jag ska bli gudmor!!!!!!!!!!!!! Jag längtar jättemycket. Som ni säkert läste på rubriken så kommer jag och Nikki åka till englan nästa sommar på språkresa och komfermation =) Det kommer bli jätteroligt =)! Men jag kommer fylla 15 när vi är oväg, men vi får fira mig innan jag åker och fira att jag har tagit studenten när jag kommer hem så får jag extra mycket presenter =) Imorgon blir det skola som vanligt =( inte så roligt, men man måste ju gå dit. Jag trivs jättebra på korsbacka och kommer gå kvar till 9:an nu får man väl hoppas =) Jaja, nu ska jag snart ner och läsa på min läxa igen. Det är världens tråkigaste historialäxa. Jag gillar inte engelska, so, no, matte och ja, Det var nog de flesta lektionerna =) Hehe, som man kanske ser så gillar jag inte skolan speciellt mycket. Men det är det nog inte så jättemånga som gör.




Puss från Ellen =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)


rolling in the deep

hejsan .
Är med ellen nu .
skulle mest säga att jag verkligen älskar denna låten .



puss*////////nicollllllllllllllllle

Hejsan allihopa

Hejsan, jag är hemma med Nikki. Vi sitter och käkar godis och lyssnar på Ulrik


Världens bästa låt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Men det är mest jag som gillar den för Nikki tycker inte den är speciellt bra =) =) =) =) =) =) =) =) =) =) =)  Jaja, nu får jag inte skriva mer för Nikki =)

tråkig dag :(

Hejsan .
Har det riktigt tråkigt just nu .
Är själv hemma för de andra i min familj är på bio eller pappa är på fest? och de andra på bio. Jag fick inte följa med :(
Haha , nej inte så men jag kunde inte följa med för de skulle ha kompis och då var det inte plats till mig ..
Jjaja.
bilden tog jag faktiskt idag :D
puss/////nicollllllle


Shooping med mammi

Hejsan, mamma och jag tänkte åka och shoppa idag =) Antingen på Nova eller Center syd. Jag hoppas det blor Nova för där brukar jag inte va. =) =) =) Jag sitter och lyssnar på the box och sticks and stones av Ulrik. De finns på spotify nu. Det är hans nya låtar som kommer finnas på albumet =) Längtar tills jag får det. Jag har beställt det. The box är min nya favoritlåt så den tycker jag att ni ska lyssna på =) Nu ska jag fortsätta måla naglarna se hejdå =)


 Haha, jag tycker den är jätterolig och gullig =)

wihhhhhhhhhhhhhooooooooooo

Hejsan .
Läste precis det ellen skrev . hehe^^
Yeees hon ska alltså börja i min klass och jag är suoer glad :D
/////nicole

Jag ska börja =)

Hej, jag har bestämmt mig. Jag ska börja på korsbacka =) Det var bara det jag skulle säga =) Skriver mer imorgon. Och till Nikki: Kan du skriva lite oftare =)

Hemma med Nikki =)

Hejsan, Nikki följde med mig hem idag. Vi fick gå 5 minuter tidigare för att hinna med bussen annars hade vi fått vänta i nästan en timme =) Jaja, nu så vill Nikki skriva på sin blogg så jag får väl avsluta nu =)
Nikki tänkte visa mig hur man mobilbloggar sen så det kanske blir lite bloggande på min egne på dagtid när jag har rast =) Kanske =)


Ny skola kanske =)

Hejsan, jag tror att jag ska byta skola till Korsbacka för att jag var där och provae på idag och alla var jättesnälla och skolan verkade bra =) jag och Nikki har ju börjat skolan nu igen så vi kommer nog tyvärr inte kunna blogga lika mkt som vi gör nu :/ Men vi kommer ju blogga varje dag iallafall. Om det inte blir något problem, men det får vi ju inte hoppas. Vi behöver fler läsare så sprid sidan till så många ni vet som gillar att följa bloggar eller massa andra =) puss Ellen =)

Äntligen hemma =)

Hejsan, jag hann inte skriva imorse så det blir nu istället =) Jag tycker faktiskt att det är jätteskönt att vara hemma. Jag ville hem hela tiden. För att på vägen dit så mådde jag illa och så behövde jag, ja. Det behöverni kanske inte veta. Ganska äckligt. Ialla fall. Det gjorde jag 2 gånger. Sen när vi kom fram hade jag så sjukt ont i huvet. Jag kunde knappast stå upp eller kolla så ont jag hade. Jag la mig på en bänk i 5 minuter och höll typ på att somna. Lite pinsamt när alla gick förbi och glodde. Men jaja, jag behövde vila lite. Sen efter någon timme gick vi och åt, eller jag åt inte. Om jag åt något eller drack något så kom det bara upp igen efter en stund. Inte så trevligt. Sen mådde jag bara sämre och sämre så jag fick gå ut i bilen och vila. Jag tror att jag somnade i typ en halvtimme. Sen när jag vaknde igen så mådde jag jättebra =) Då gick vi och åt igen för att det hade gått någon timme. Nikki och mina bröder år en hamburgare och jag kebab. Det var gott i början men sen började jag må illa igen =(  Jag hann inte köpa särskillt mycket eftersom jag inte orkade gå runt och kolla =( Typiskt, men jag kan skriva vad jag köpte =)
en tavla som det stod best friend på som både jag och nikki köpte =)
en väckarklocka, min gammla laggde =(
gummiband utan sånna metallsaker på. Jag har hört att det sliter på håret
2 st trosor och 2 st bh som hörde till =)
och så två stickade mössor som Ulrik alltid använde innan =)

Imorgon ska jag prova gå på korsbacka och två dagar till. För jag vet inte om jag ska byta skola. Men det är inte helt säkert än :/



/ Puss Ellen =)




Nya smycken =)

Hejsan, idag har jag fått nya smycken och nagellack av min granne. Hon ränsade. Jag orkar tyvärr inte lägga in alla bilder igen för det har jag precis gjort på min egen blogg. Men där finns bilder på allt jag har fått idag =) Nikki kommer snart till min. Jag har kommpit på en sak. Om jag alltid skriver med sentexk och Nikki vanlig så behöver vi inte skriva våra namn i slutet för att det glömmer jag alltid =) Och så har jag ju mina smileys =) =) =) =) 

Här får ni en bild på en SNIEGL, haha. revilgt. Jag fotade det i morse =)



Ellen ikväll! :) <3

Hejsan .
Ikväll ska jag till ellen som också håller i denna bloggen som ni kanske fattar :D
Haha , ja sen i morgon ska vi till ullared med hennes familj.
Det var mest det jag vlle säga .
Hittade den på google , Hhaa
son had ejag velat ha ! :D
puss/nicole

Taco till frukost

Hejsan, jag har precis ätit frukost. Det blev taco. Det brukar jag äta till frukost, lunch och middag. Haha, jag sitter och spelar Wii. Det spelet jag spelar heter Mysims =) Det är faktiskt roligt. Jaja, nu måste jag till spelet igen. Ses =)  


Här får ni många Hello Kitty =)


Gullig

Hejsan, jag hittad precis några gulliga figurer som jag ville visa er =)








Bakat brysslekex =)

Hejsan =) Jag har precis skrivit i min egen blogg om samma som jag kommer skriva här. Fast här kommer jag lägga upp bilder på det huset jag skrev om igår =)
Jag har bakat brysselkex som ni  nog förstod. Jag har några bilder som jag kan visa. För ett tag sen bakade jag och Nikki alltid brysselkex. Varje gång vi var.







och huset =)

 
Det var ganska jobbigt att måla hela med vattenfärg =)


 Hehe, man ser att det är jag som har skrivit i denna hörnan. Ellen <3 Ulrik =)

godmorgon

godmorgon .
Kolla vad jag hittade.
hAHA , sorry för liten bild, men den var så när jag hittade den .
puss/nicole

redan 6 unikabesökare

Hejsan .
Just nu sitter jag och chattar med några kompisar på facebook.
skulle igentligen bara skriva att jag ska stänga ner datorn nu så jag säger godnatt.
Hittade denna gulliga bild på en kattunge.
Som det står på headern ''ÄLSKAR VI ALLT SOM ÄR SÖTT.''
tänkte även bjuda på en av mina enga bilder jag tagit och en bild på mig själv
puss / nicole

Hejsan =)

Hej, jag sitter ock spelar lite spel på datan och kollar runt på lite bloggar och på lite olika sidor =) Ganska kul. Idag har jag inte gjort så mycket men endå haft fullt upp idag med kul saker. Jag och mina bröder skulle ta ner vårt förtält till husvagnen för att vi hade satt det få luftning några dagar. Och så hittade vi en jättestor papplåda som vi vek upp. Sen har vi målat hela med vattenförg. Det har typ tagit några timmar XD sen har vi gjort en dörr så att man kommer in och så har vi gjort fönster =) Jag kanske lägger upp en bild senare eller imorgon om ni vill. Ni kommer känna igen vem av mig och Nikki som skriver för att jag gör alltid sånna här smilie =) Haha, jag gör det utan att tänka på det =) Som nu. Jaja, nu ska jag fortsätta spela lite spel och kolla på facebook. Jag tänkte också skriva lite i min egen blogg som heter www.minininni.blogg.se


/Ellen

Hhaha :)

Hejsan bloggen ! :)
Inte för vi har så många bloggläsare med det kommer ju . ellerhur . Startade bloggen i går så.
Jag har precis varit ute och skrubbat stakett och det är jobbigt . fick lov att ta paus . bra va? :)
/nicole

välkommen till vår nya blogg .

Hejsan .
Välkomen till vår nya blogg.
Vi är två tjejer som är 14 år och vi heter Nicole och Ellen . Vi är 97:or .
Vi har andra bloggar om ni är intresserad . Nicoles hittar ni här
och ellens här.
Vi älskar rosa som ni kanske ser ^^
JA , nu ska vi gå . puss &kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0